18 de setembre a 2/4 de 8, inauguració de l’exposició: El gravat, testimoni de l’evolució de la ciutat

Aquest dijous 18 de setembre, a 2/4 de 8 de la tarda, el MAU inaugura l’exposició: El gravat, testimoni de l’evolució de la ciutat.

Una magnífica mostra de gravats de ciutats que daten des del segle XV al XXI. Una magnífica ocasió per poder contemplar veritables joies d’art provinents de diferents col·leccions privades.

Estampes il·luminades de l’obra Liber Chronicarum editada a Nuremberg en el segle XV, gravats de l’obra Civitatis Orbis Terrarum, gravats que formen part de la col·lecció del Grand Beaulieu, gravats de l’increïble Jacques Callot i gravats del gran Giovanni Battista Piranesi entre altres.

La inauguració anirà a càrrec del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, el Sr. Ramon Farré Roure que estarà acompanyat pel president de la Fundació del MAU i alcalde d’Almacelles, el Sr. Josep Ibarz qui es complau convidar-vos a l’acte.

L’exposició mostrarà el gravats, farà un repàs al món d’aquest art i s’obsequiarà als presents amb un catàleg de l’exposició.

La mostra romandrà oberta fins el mes de novembre.

El MAU us agraeix la vostra assistència i us convida a gaudir-la en l’horari habitual, el d’estiu fins el 30 de setembre i el d’hivern que començarà l’1 d’octubre.

Durant els mesos d’octubre i novembre hi haurà diferents xerrades relacionades amb el gravat i la ciutat. Us en tindrem informats en tot momentIMG_8154

Sigueu sempre benvinguts i benvingudes