El museu s’afegeix a la celebració de l’Any Puig i Cadafalch

Amb motiu dels 150 anys del naixement de l’arquitecte Puig i Cadafalch, el museu s’hi afegeix amb un conjunt d’activitats.

Els motius són de pes i giren al voltant del reconeixement a un gran arquitecte i polític. Va ser durant la Mancomunitat de Catalunya presidida per ell mateix, que es va construir la seu del museu d’Almacelles, el Col·legi Pitàgores. Puig i Cadafalch era també arqueòleg, historiador de l’art i un dels grans arquitectes modernistes, autor d’obres com la Casa de les Punxes i la Casa Amatller ambdues a Barcelona. Va crear i presidir la Junta de Museus de Barcelona i la seva biografia és digna dels més grans.

El museu d’Almacelles comença l’any amb bons propòsits i bons projectes entre els que destacaran aquells relacionats amb la figura de l’arquitecte Puig i Cadaflach i els seus contemporanis. Art, patrimoni, personatges il·lustres, literatura i més hi seran presents.

Us mantidrem informats de totes les activitats. I ja us anunciem que amb motiu de la Festa de l’Aigua a principis de març, l’artista Jaume Cassanyé portarà la seva obra al museu