El museu edita materials didàctics per als alumnes d’educació primària

El museu posa a disposició de tots els centres de primària, els material didàctics que ha elaborat conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagòper a webgics del Segrià i l’escola de la vila, perquè les visites al museu i altres indrets esdevinguin més interessants i atractius a tots nivells.

Són 18 activitats/tallers, d’exterior i interior en els quals es treballa el museu, el Parc d’Europa, el Centre Històric, el Parc del Vilot i el jaciment arqueològic. Tots els nens i nenes disposaran d’un dossier independentment de les activitats que els mestres hauran escollit. I totes les activitats estaran monitoritzades. Tot coneixent aquests espais, treballaran les llengües, el medi natural, social i cultural, l’art, les matemàtiques…

Les activitats les podeu consultar a la pàgina web, a l’apartat Programa educatiu.

Els centres escolars ja podeu venir al museu d’Almacelles a passar el dia, teniu una proposta educativa que us pot agradar. El museu ja està treballant per editar materials adreçats a educació infantil, educació secundària, batxillerats, formació professional i també propostes divertides per a grups familiars.